Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Welcome to our lives:)

Και λοιπον τωρα ηρθε η ωρα της γνωριμιας...Ηρθε η ωρα να μαθετε περισσοτερα για μας..Για την καθεμια ξεχωριστα..

  ●Η παρεα μας αποτελειται κυριως απο 5 ατομα...Εμενα, την Ελενη, την Ειρηνη, την Πηνελοπη και την Ελενη...Ειμαστε ολες στην ιδια ταξη (η Πηνεοπη σε διαφορετικο τμημα) αλλα για μας δεν εχει καμια σημασια..Ειμαστε αχωριστες πια, ενωμενες...Πολλοι προσπαθησαν να μας χωρισουν, κανεις ομως δεν τα καταφερε στο τελος. Ισως γιατι κανεις δεν μπορει να σπασει αυτους τους δεσμους που μας ενωνουν!

Let's begin! ;D




-Βασουλα-
Αυτη ειμαι εγω. Με χαρακτηριζουν ψυχη της παρεας για τον απλουστατο λογο οτι λεω συνεχεια χαζομαρες και κανω τους αλλους να γελανε! Επισης ειμαι και η 'ξανθια' της παρεας. :Ρ
Καμια φορα γινομαι πεισματαρα και πολυ εγωιστρια, ισως καμια φορα χωρις λογο..Δεν ξερω ομως γιατι. Ετσι ειμαι ομως, δεν αλλαζω. Ο κοσμος πρεπει να σε αγαπαει γι αυτο που εισαι και οχι γι αυτο που θελουν οι περισσοτεροι να εισαι. Αυτος ειναι εν συντομια ο χαρακτηρας μου και δεν θα τον αλλαξω για κανεναν:)

-Ελενη Γ.-
Ειμαστε ξαδερφακιααα! Θα μπορουσε να πει κανεις οτι 'μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε'.
Ειναι ενα αξιαγαπητο πλασματακι αλλα ταυτοχρονα μπορει να γινει ο χειροτερος εχθρος σου. Περναμε μαζι τα καλοκαιρια αλλα ποτε δεν την βαριεμαι! Εχει αισθηση του χιουμορ (τουλαχιστον εμενα με κανει και γελαω). Ειναι η δευτερη 'ξανθια' της παρεας! Οταν πεισμωνει, πεισμωνει πραγματικα..Καμια φορα χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο. Κι αυτο ειναι που νευριαζει την Ειρηνη.

-Ειρηνη-
Το ονομα της δεν εχει καμια σχεση με τον χαρακτηρα της! Ειναι ο τσαμπουκας της παρεας καθως και η τριτη 'ξανθια'. Εχει ιδιαιτερα τσιτωμενα νευρα και φανταστειτε ακομα δεν εχει αρχισει για τα καλα τους καφεδες! Ειναι η πηγη ενημερωσης της παρεας αφου συνηθως μαθαινει πρωτη τα νεα. Ολοι λενε οτι μοιαζουμε. Καποιοι μας περνανε και για αδερφες..Μπορει να μην ειμαστε αδερφες εξ αιματος αλλα μια τηλεπαθεια την εχουμε, οπως τα διδυμα! Οταν ειμαστε μαζι μπορω να πω πως περναει πολυ ευχαριστα η ωρα. Δεν θελω να την ξαναχασω απ τη ζωη μου..

-Πηνελοπη-
Ειναι τσαμπουκας της παρεας μαζι με την Ειρηνη. Αυτες οι δυο μαζι ειναι καταστροφικο δυδιμο..'Η θα ταιριαξουν απολυτα ή θα τσακωθoυν αγρια, αναλογως τα κεφια. Ειναι η τεταρτη ξανθια της παρεας! Ειναι προσγειωμενο ατομο, ξερει ακριβως τι θελει απο τη ζωη της. Δεν ειναι το φορτε της να χαμογελαει, αλλα οταν το κανει το κανει με την καρδια της, στ' αληθεια το αισθανεται!!


-Ελενη Μπ.-
Ειναι ο γλυκος μας τουλιποσπορος! Ειναι το διαβαστερο της παρεας και δεν θα την χαρακτηριζα καθολου ξανθια! Πριν πει το οτιδιποτε το σκεφτεται πολυ καλα..Μας δινει συμβουλες σε διαφορα θεματα και συνηθως ειναι οι σωστες. Μπορει να μην εχει το χιουμορ ως βασικο της προτερημα αλλα εχει αλλα καλα που δεν τα χει καμια μας. Ειναι πιστη φιλη, δεν κανει διακρισεις και παντα οτι και να χρειατεις θα ειναι εκει για βοηθεια. ;)





Λοιπον αυτη ειναι η παρεα μου.
Ειναι τα ατομα που αγαπαω οσο τη ζωη μου.
Δεν μπορω να φανtαστω πως θα ηταν η ζωη μου αν χασω εστω και μια απο αυτες...
Δεν σκοπευω να το κανω κιολας! ;)

Μαζι για παντα ρε girls. <3 :D


Kisses :*
         Va$ :)

1 σχόλιο: