Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Μαγιό 2011:)

Όπως κάθε εποχή τα περισσότερα κορίτσια τρέχουν στα μαγαζιά για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους,έτσι και το καλοκαίρι...αλλά αυτή την εποχή υπάρχει ακόμα ένας λόγος για ψώνια..ΤΑ ΜΑΓΙΟΟΟΟ
Υπάρχουν πολλών είδη μαγιό και αμέτρητα σχέδια σε όλο τον κόσμο,αλλά δεν ταιριάζουν όλα τα μαγιό σε όλα τα είδη σωμάτων.Το κάθε κομμάτι(μαγιό)αντιστοιχεί σε συγκεκριμένα είδη σώματος


Ας ξεκινήσουμε από τ κλασικά ολόσωμα..
Τα ολόσωμα είναι περισσότερο για γυναίκες που θέλουν να κρύψουν όλο και κάτι..

Υπάρχουν ολόσωμα που καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματος και άλλα που είναι πιο αποκαλυπτικά.
Από τα ολόσωμα πρέπει να ξεχωρίσουμε τ αυτά που είναι για πισίνα,και γενικώς τα μαγιό που είναι υπερπαραγωγή δεν είναι για θάλασσα.
Τα συνηθισμένα τριγωνάκια σε πολλά σχέδια,χρώματα,με ή χωρίς κορδονάκια.
Φέτος παίζουν πολύ οι αυτοσχεδιασμοί.Άλλο κομμάτι μαγιό το πάνω-άλλο το κάτω.Μπορεί να είναι σετ,μπορεί να είναι από τελείως διαφορετικό μαγιό ή απλά μπορεί να τα ταιριάξαμε έτσι.
Συνήθως το κάτω είναι μονόχρωμο και το πάνω πιο ζωηρό χρώμα,με σχέδια(αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί και το αντίθετο).Αν είναι και τα δύο με πολλά σχέδια και διαφορετικά κομμάτια αυτόματα το μαγιό γίνεται κιτσ.Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν ένα μαγιό πάνω-κάτω το ίδιο,απλό και όμορφο..ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ!

Επίσης πολλές γυναίκες προτιμούν τα στράπλες μαγιό.Είναι πολύ μοδάτα και ταιριάζουν και σε γυναίκες με μικρό στήθος.

Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος καλύτερο θα ήταν να μην αγοράζουν μαγιό τριγωνάκι,αλλά μαγιό που να μπορούν να τ κρατήσουν!





Κατά  πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό έχουν σταματήσει να φοριούνται
μαγιό που ν πάνω τους μέρος είναι σαν μπλουζάκι ή το κάτω σαν   φούστα.
      



Το μαγιό,το αντιλιακό,την παρέα σας και είστε έτοιμοι;)
   από Ειρηνάκι-           

1 σχόλιο: